Etter en skrekkelig dag i New York på fredag og i Asia i dag, går det rett ned på Oslo Børs nå i formiddag. I skrivende stund er hovedindeksen ned 2, prosent til 485, poeng.- Vi ser kraftig fall over hele linjen, men det var jo egentlig å forvente etter utviklingen i USA fredag, sier Gunnar Holen i CAR til HegnarOnline.Kan dette være begynnelsen på en større korreksjon?- Sånne ting vet en jo aldri, og det er klart det bølger litt nå, men noen større korreksjon ser jeg ikke for meg. I USA har man tatt høyde for dårligere tider, prisingen er historisk lav og renten vil komme ned der borte, sier HolenResultatsesongen er for alvor over Oslo Børs denne uken, og flere selskaper frykter den svake dollaren.- En bør ikke se blindt på dollaren. En bør justere i forhold til at det er et begrenset marked som har dollar som sin egen valuta. Selvfølgelig er det negativt for selskaper som handler mye i dollar, men både Tandberg og Yara har levert bra tall for 3. kvartal. Til slutt ser vi jo også at oljeprisen har mer enn kompensert for fallet i dollar, fortsetter Holen.Men tross den sterke oljeprisen, så faller Oslo Børs likevel mer enn Europa så langt i dag.- Det overrasker meg, og er nok en overreaksjon, avslutter Holen overfor HegnarOnline.