Jan Eiler Fleischer i investeringsselskapet Lectio tror ikke dagens fall på 2,11 prosent på Oslo Børs er starten på en større korreksjon.- Noen stor korreksjon tror jeg ikke på, men det er jo bekymringsfullt at store selskaper som Caterpillar sier at US er i resesjon. Å sammenligne med 1987 blir helt galt. Husk at rentenivået den gang var over 10 prosent for statspapirer og markedet var vesentlig dyrere enn i dag. Dessuten tror jeg enhver større korreksjon gir en kjøpsmulighet så lenge Kina og India fortsatt ser så spennende ut, sier Fleischer til HegnarOnline.- Det er imidlertid interessant å notere seg hvor avhengig verden fortsatt er av Wall Street, så det hjelper ikke å insistere på hvor relativt mindre betydning USA har for verdenshandelen. Den svake dollaren er dog nødt til å være positiv for industrien i Amerika, så noen lang nedtur tror jeg ikke på, avslutter Fleischer.