Oslo Børs falt kraftig i tidlig handel mandag. I åpningsminuttene stod hovedindeksen i 485,34 poeng etter en nedgang på 2,32 prosent.Forskningssjef i Investtech, Geir Linløkken, kommenterer dagens kraftige nedgang på Oslo Børs. Ifølge forskningssjefen er frykt årsaken til fallet.Hva er hovedårsaken som trekker børsen nedover?- Det må vel være frykt, frykt for at børsen er for høyt priset, og at kursene skal videre ned, sier Linløkken til HegnarOnline.Tror du nedgangen vil vedvare?- Litt vanskelig å si, det er veldige kortsiktige forhold som bestemmer det. De studerer ikke vi i så detalj, men på lengre sikt så ser det i hvert fall fortsatt positivt ut.Hvilke signaler kan vi se etter hvis børsen faller videre?- Det ligger noen støttenivåer her som da vil gi negative signaler hvis de brytes ned. Det første er på 472 poeng, og det er ikke fryktelig langt ned dit. Det er vel en tre prosent fra der den ligger nå. Det vil da være et signal om en nøytral utvikling. Videre ligger det mer støtte mellom 430 og 440, og bruddet under der, det vil være et salgssignal.Er dette starten på et krakk?- Nei, jeg tror ikke det. Indeksen ligger jo i stigende trend på lang sikt, og det er ganske langt ned til støtten i den stigende trendkanalen, den ligger i overkant av 460 poeng. Så, så lenge indeksen holder seg innenfor det, så er det en korreksjon, etter hva teknisk analyse indikerer, avslutter forskningssjefen til HegnarOnline.I skrivende stund står hovedindeksen i 486,38 poeng, ned 2,1 prosent.