De fleste asiatiske børser stiger torsdag for etter at , melder Bloomberg. I Tokyo steg Storbanken Mizuho Financial Group for første gang på syv dager.China Life Insurance bidro til å løfte Hang Seng i Hong Kong over 30.000 for første gang etter at myndighetene i Beijing meldte at de kan komme til å tillate arbitrasje mellom aksjer på fastlandet og i byen. CSI 300-indeksen i Kina falt 2,4 prosent.- Mens problemene i det amerikanske boligmarkedet trolig vil vedvare, er det verste over for finansaksjer, sier forvalter Shane Oliver i AMP Capital Investors i Sydney til nyhetsbyrået.I Tokyo er Topix opp 0,9 prosent, Nikkei 0,8 prosent. Hang Seng-indeksen står nå i 29.615, men er fortsatt opp over én prosent. Da Tokyo-børsen stengte var Nikkei opp 0,9 prosent til 17.106,09, mens Topix hadde avansert 1,1 prosent til 1.617,75 poeng.Bank og IT var blant sektorene som løftet markedet.