Forvalter Stig Tønder anbefaler kjøp av fire aksjer

- Vi skal være forberedt på at svingningene i markedet vil være relativt store i tiden fremover, sier forvalter Stig Tønder i Delphi Fondene. Han trekker frem fire aksjer.

1 / 1
Børs
Stig Tønder, forvalter av aksjefondet Delphi Verden, tror resultatene for tredje kvartal generelt vil være gode. Stig Tønder, forvalter av aksjefondet Delphi Verden, tror resultatene for tredje kvartal generelt vil være gode. - Så lenge de fleste selskapene leverer gode resultater, noe jeg tror de vil, så er det sannsynlig at børsene er høyere ved årets slutt enn de er i dag, sier Tønder til Finansavisen.- Vi skal være forberedt på at svingningene i markedet vil være relativt store i tiden fremover. Vi har de siste årene blitt litt bortskjemt med unormalt lav volatilitet i forhold til stigningstakten, noe jeg ikke tror vil fortsette, sier forvalteren.Blom, PA Resources, Data Respons og Odim blir trukket frem som gode kjøp.