Oslo Børs fortsetter den oppadgående trenden fra ettermiddagen i går, og stiger i tidlig handel. I skrivende stund står hovedindeksen i 504,89 poeng etter en oppgang på 0,14 prosent.Oljeprisen holder koken, og Brent for desember-levering står nå i 83,45 dollar fatet, opp 32 cent i dag. StatoilHydro faller 0,4 prosent.En annen oljeaksje, DNO, faller 3,52 prosent til 10,70 kroner. Carnegie-analytiker John Olaisen mener selskapet står veldig utsatt til om det skulle oppstå en konflikt mellom Tyrkia og Nord-Irak, ogBare to aksjer er foran DNO på taperlisten. Funcom er ned 4,56 prosent, Nordic Mining 3,4 prosent.Men børsen er altså litt opp, og blant tungvekterne merker vi oss at REC korrigerer opp etter gårsdagens resultatvarsel, og er opp 1,78 prosent til 243,25 kroner så langt. Yara og Tandberg stiger rundt én prosent.IGE topper vinnerlisten, og stiger 6,9 prosent til 3,10 kroner etter . Nærmest kommer Belships, som er opp 6,21 prosent. Data Respons stiger 5,9 prosent etter .EDB har også , pluss meldt om , og markedet reagerer med å sende aksjen opp 2,24 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 923 millioner kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.