Synnøve Finden melder om et resultat før skatt på 1,2 millioner kroner i tredje kvartal 2007, sammenlignet med minus 3,4 millioner kroner i samme periode i fjor.Driftsresultatet ble 6,4 millioner kroner, opp fra 0,1 million kroner i fjor. Driftsinntektene falt fra 207,2 millioner kroner i fjor til 198,5 millioner kroner i år.- Vi har en god og lønnsom styringsfart, og ser resultater av en styrket salgsorganisasjon. Salgsinntektene i tredje kvartal påvirkes imidlertid av innkjøringsproblemer ved leieproduksjonen i Estland. Disse problemene har vi nå ryddet opp i, sier Thorbjørn Graarud, administrerende direktør i Synnøve Finden.Synnøve Finden lanserte 1. september to nye osteprodukter, den smaksrike Original FindenOst og `helseosten` Solraps.- Spesielt førstenevnte har slått svært godt an og vi har hatt problemene å etterkomme etterspørselen. Jeg tror på en sterk salgsvekst for denne osten fremover, sier Graarud.Her er og