Hever kursmål på Belships

Meglerhus er meget positive til bulkrederiet Belships. (Presisert)

Publisert 16. okt. 2007 kl. 15.10
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
Orion Securites har tidligere vært negative til Belships, men går nå ut med en kjøpsanbefaling på aksjen etter at man nylig møtte ledelsen i bulkrederiet. Det vises til det meget positive bulkmarkedet. Meglerhuset mener aksjen henger etter fair value i forhold til de sterke utsiktene i markedet. Orion Securites har tidligere vært negative til Belships, men går nå ut med en kjøpsanbefaling på aksjen etter at man nylig møtte ledelsen i bulkrederiet. Det vises til det meget positive bulkmarkedet. Meglerhuset mener aksjen henger etter fair value i forhold til de sterke utsiktene i markedet. Orion opererer med en verdijustert egenkapital på 36,40 kroner.Belships handles for 32,80 kroner i dag, opp 5,1 prosent.
Presisering:
Orion oppplyser at de har hatt Belships som "top picks" fra 2. oktober denne måneden med target 38 kroner, nå justert til NAV 36,5. Salgs nbefalingen med target 12,50 kroner er fra starten av mai 2007.