Oslo Børs har fått en svært dårlig start på uken, og hovedindeksen er så langt ned 2,3 prosent til 485,27 poeng. Verken Peter Warren eller Gunnar Holen i CAR tror dette er starten på noe stygt på børsene. Det gjør heller ikke Holbergs Hogne Tyssøy.- Det vi ser er en normal markedsbevegelse etter marginalt skuffende tall fra enkelte bedrifter i USA fredag. På mange måter er dette en indirekte virkning av nedkjølingen innenlands i USA, sier han til HegnarOnline, og peker også på at offshore-bjellesauen Schlumberger falt rundt ti prosent på Wall Street fredag etter sine kvartalstall.- Enn så lenge er vi litt skjermet, siden oljeprisen holder seg. Men risikoen på Oslo Børs er der hvis den skulle falle. Etter mitt syn burde vi strengt tatt tolke det positivt hvis oljeprisen faller, for nå er den på vei mot nivåer som peker mot reell knapphet i oljemarkedet mer enn noe annet, fortsetter Tyssøy.Så dette er altså ikke starten på en større korreksjon på børsene?- Der er din gjetning like god som min. Men denne uken vil by på mange tall, og disse vil gi oss en pekepinn på helsetilstanden i selskapene. Hvis vi oppsummerer resultatsesongen her hjemme så langt, er den marginalt på den svake siden i forhold til forventningene. Men i et lengre perspektiv er inntjeningen sterk for de børsnoterte selskapene, sier forvalteren.Tyssøy anbefaler investorene å kikke nøye på selskapene de er investert i.- På lang sikt er det inntjeningen og resultatene som styrer kursen. Vi er fortsatt forsiktige optimister, avslutter Tyssøy overfor HegnarOnline, og peker at det fortsatt er mye å finne for selektive investorer.