Hovedindeksen på Oslo Børs falt 1,7 prosent forrige uke. Nervøsiteten mot slutten av uken var tiltagende, noe som også fremkom i chartene.Det ble gitt salgssignal i 14-dagers glidende gjennomsnitt. RSI pekte ned mot 50-nivået, det ble gitt salgssignal i 14-dagers glidende gjennomsnitt, og den stigende trenden i RSI-chartet ble brutt fredag.I dag faller RSI i tillegg gjennom 50-nivået, og dermed ser det straks se litt verre ut. Dette signaliserer avtagende stigningstakt og dermed røk også den tekniske støtten på 495-nivået.Nå er det den tekniske støtten på 485-nivået som testes. Ryker den vil også 472-nivået raskt bli testet.Brudd på disse nivåene er små salgssignal. Skulle 472-nivået også ryke, kommer i tillegg bunnlinjen i den lange stigende trenden under press, på 470-nivået.Under dette nivået er det ikke mye som hindrer Hovedindeksen fra å falle videre til bunnen i den stigende trenden, på rundt 465.Skulle også den ryke, kan børsen fort falle videre til både 425 og 390, på relativt kort sikt. Da skal man også være oppmerksom på at den stigende trenden er brutt og da kan nedturen bli lang og tung.