Gråkamveien 1 i Vettakollen i Oslo er solgt for 29 millioner kroner, mens taksten var på 20 millioner kroner.- Eiendommen ble solgt tidlig i forrige uke, og jeg kan bekrefte at prisen endte en del over takst, sier en ordknapp megler; advokat Tom E. Johnsen i Sem og Johnsen Eiendomsmegling, til Finansavisen.- Jeg vil anslå at 70 personer var innom på visning. Flere av dem var oppriktig interessert og la inn bud, sier han.- Området er veldig ettertraktet blant velstående familier, og mange strekker seg langt for å få tak i de beste boligene når de først kommer for salg, sier Johnsen.- Så lenge objektet og beliggenheten er riktig, så går budrundene unna som bare det. Objekter som dette har kanskje aldri vært mer populære, sier advokaten til avisen.Den solgte eiendommen er på vel fire mål og har et herskapshus med rundt 400 kvadratmeter boareal.