Hva kan gi ny all-time high?

Er dagens opptur på børsen et hvileskjær før børsene skal videre ned? Hva kan gi ny all-time high?

Er dagens opptur et hvilkeskjær før børsene skal videre ned eller er faren nå over? Hva må til for å gi ny all-time high? Og hvor stor andel kvinner er det i ASA-styrene nå, og hvor mange mangler for å oppfylle lovens krav? Dette og mer til i dagens Økonomonyheter med Trygve Hegnar.I tillegg kommenterer Hegnar som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer; Statoil, Norwegian og Opera. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no .Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen .