I dagens morgenrapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren utviklingen i aksjemarkedet.- Det kritiske spørsmålet er åpenbart om forrige ukes nedtur markerer innledningen på et syklisk nedgangsmarked eller en velfortjent korreksjon etter rallyet tidligere i høst. Foreløpig heller vi mot det sistnevnte. Den fornyede svakheten i subprimeobligasjoner og en noe skuffende start på resultatsesongen åpner imidlertid opp for at den korrektive fasen kan vare ved noe lengre, sier analytikeren.- Dersom vi kun er inne i en korreksjon, bør aksjeindeksene finne støtte rundt eller over 200-dagers glidende gjennomsnitt. På Dow Jones finner vi dette omkring 13.100 mens det tilsvarende nivået er ved 475 på hovedindeksen, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 480,94 poeng, ned 3,20 prosent.