I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang til lang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er motstand ved all time high på 524 poeng, mens det er langsiktig støtte ved 472 og 430-440 poeng. Etter bruddet ned gjennom 500-nivået, indikeres en mer sidelengs utvikling på kort sikt, sier analytikeren.- Den kortsiktige hausseindeksen har vendt ned og ligger rundt 50 poeng, med omtrent like mange kjøpssignaler som salgssignaler. De langsiktige hausseindeksene har vendt svakt opp siste uke og ligger mellom 33 og 48 poeng, noe som indikerer at markedsaktørene fortsatt er svakt negative eller nøytrale til den videre utviklingen på lengre sikt, sier analytikeren.- Sesongmessig er oktober og november nøytrale måneder, mens desember, januar og månedene helt fram til mai er statistisk positive måneder, avslutter analytikeren.Hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 500,18 poeng, opp 0,66 prosent.