Hvor går Oslo Børs de neste ukene?

Tallknuserne i Investtech har laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. Her er dommen.

Publisert 10. okt. 2007 kl. 06.44
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. - Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang til lang sikt og en videre oppgang innenfor denne indikeres. Den stigende trenden på kort sikt er imidlertid brutt og det er dannet en liten dobbel-topp-formasjon. Det er kortsiktig støtte ved 484 poeng og motstand ved 498-500 poeng og brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, sier analytikeren.- På lang sikt vil brudd over 524 være et nytt kjøpssignal, mens brudd under 440 poeng vil være et kraftig salgssignal. Sesongmessig er oktober og november nøytrale måneder, mens desember, januar og månedene helt fram til mai er statistisk positive måneder, avslutter analytikeren.På tirsdag sluttet hovedindeksen på 489,13 poeng.