Kan det bli enda verre på børsene?

Børsene ramler kraftig rundt om i verden. Hva er det som skjer, og kan det bli enda verre? Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar her.

Det begynte i New York på fredag, der børsene ramlet mellom 2,5 og 3 prosent. Det fortsatte i Asia i dag før smitten nådde Europa og Oslo Børs. Hva skjer og kan det bli verre? Hør Trygve Hegnar i Økonominyheten her.I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer; Statoil, Subsea 7 og TGS Nopec. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no .Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen .