DnB NOR Markets tar EDB Business Partners inn i utvalget av anbefalte aksjer, mens Yara og Golden Ocean går ut.- Vi tar inn EDBASA denne gang. Selskapet har i lang tid levert solide marginer og vi venter dette vil fortsette, blant annet gjennom den planlagte ekspansjonen til Ukraina og India. EDB har en stor ordrereserve og med en P/E justert på 10x i 2007 ser vi betydelig oppside i aksjen, skriver meglerhuset i dag.- Vi tar ut Yara, etter en uke. Selskapet kom med gode tall, og aksjen steg, og vi benytter anledningen til å ta gevinst. Golden Ocean går også ut. Aksjen har vært bra i perioden vi har hatt den inne, og vi velger å ha den ute av porteføljen denne uken.Ukens portefølje
  • SevanSevan
  • TandbergTandberg
  • OrklaOrkla
  • PGSPGS
  • StatoilHydroStatoilHydro
  • EDB Business PartnersEDB Business Partners
DnB NOR Markets' portefølje med anbefalte aksjer hadde en avkastning på minus 0,6 prosent sist uke, mot referanseindeksens minus 1,7 prosent. Akkumulert for året har porteføljen gitt en avkastning på 35,4 prosent, mens OSEBX har gitt 12,8 prosent.