Navamedic sitt heleide datterselskap Vitaflo Scandinavia AB har signert en ny innlisensieringsavtale med OrphaSwiss GmbH for markedsføring av to produkter i Sverige, Danmark, Norge og Finland.Produktene er innen terapiområdene smerte og alkohol- og heroinavhengighet. Vitaflo representerer allerede OprphaSwiss innen området alkohol- og heroinavhengighet med produktet Naltrexone Vitaflo. Naltrexone Vitaflo er markedsleder innen sitt segment i Sverige.Markedsstørrelsen i de aktuelle segmenter er på omtrent 35-40 millioner svenske kroner. Begge produkter er under registrering, og produktlansering er forventet i 2008 for begge produkter. Avtalen har en varighet på fem år.- Vi er veldig fornøyde med å se at vårt nye datterselskap fortsetter med å signere nye innlisensieringsavtaler og med å utvide sin portefølje. Det er spesielt oppmuntrende å se at OrphaSwiss, som allerede er Vitaflos parter for Naltrexone, viser fortsatt tiltro til sin distributør i de nordiske land, sier Navamedic-sjef Øyvind Brekke.- Med den nye avtalen utvider vi samarbeidet med OrphaSwiss, og samtidig styrker vi vår tilstedeværelse i det veldig interessante markedet for alkohol- og heroinavhengighet. Vi starter også opp et spennende terapiområde med stort potensiale, smerte, kommenterer styreleder i Vitaflo Scandinavia AB, Roland Sandstrøm.- Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid med Vitaflo i de skandinaviske land. Vitaflo representerer allerede på en suksessfull måte vårt produkt Naltrexone i forskjellige land. Vi er overbevist om at Vitaflo vil gjennomføre en suksessfull lansering av de to produktene, sier Roger Gasparoli i OrphaSwiss.