Ny Navamedic-avtale

Navamedic sitt heleide datterselskap Vitaflo Scandinavia AB har signert en ny innlisensieringsavtale.

Navamedic sitt heleide datterselskap Vitaflo Scandinavia AB har signert en ny innlisensieringsavtale med OrphaSwiss GmbH for markedsføring av to produkter i Sverige, Danmark, Norge og Finland.Produktene er innen terapiområdene smerte og alkohol- og heroinavhengighet. Vitaflo representerer allerede OprphaSwiss innen området alkohol- og heroinavhengighet med produktet Naltrexone Vitaflo. Naltrexone Vitaflo er markedsleder innen sitt segment i Sverige.Markedsstørrelsen i de aktuelle segmenter er på omtrent 35-40 millioner svenske kroner. Begge produkter er under registrering, og produktlansering er forventet i 2008 for begge produkter. Avtalen har en varighet på fem år.- Vi er veldig fornøyde med å se at vårt nye datterselskap fortsetter med å signere nye innlisensieringsavtaler og med å utvide sin portefølje. Det er spesielt oppmuntrende å se at OrphaSwiss, som allerede er Vitaflos parter for Naltrexone, viser fortsatt tiltro til sin distributør i de nordiske land, sier Navamedic-sjef Øyvind Brekke.- Med den nye avtalen utvider vi samarbeidet med OrphaSwiss, og samtidig styrker vi vår tilstedeværelse i det veldig interessante markedet for alkohol- og heroinavhengighet. Vi starter også opp et spennende terapiområde med stort potensiale, smerte, kommenterer styreleder i Vitaflo Scandinavia AB, Roland Sandstrøm.- Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid med Vitaflo i de skandinaviske land. Vitaflo representerer allerede på en suksessfull måte vårt produkt Naltrexone i forskjellige land. Vi er overbevist om at Vitaflo vil gjennomføre en suksessfull lansering av de to produktene, sier Roger Gasparoli i OrphaSwiss.