Nyheter senker flere aksjer på Oslo Børs - vinneren stiger 20 prosent på bud

Flere resultatvarsler sender børsen nedover i åpningshandelen. Et bud sender bestemann opp over 20 prosent. Tomra stiger på tall, mens Storebrand faller på sine.

Oslo Børs har åpnet dagen med fall. Etter 10 minutters handel er hovedindeksen ned 0,8 prosent til 499,25 poeng. Oslo Børs har åpnet dagen med fall. Etter 10 minutters handel er hovedindeksen ned 0,8 prosent til 499,25 poeng. Dårlige nyheter senker flere av aksjene. REC raser 7,2 prosent til 227 kroner etter å ha publisert et resultatvarsel . Største aksjonær Orkla blir dratt ned 3,7 prosent til 91,60 kroner.Marine Harvest ramler 4,9 prosent til 5,85 kroner på meldingen om at selskapet reduserer estimatene for slaktevolum i 2007.TietoEnator kom også med et resultatvarsel i dag. Den norske konkurrenten Ementor faller 1,9 prosent til 50,75 kroner. Otrum har også advart markedet , men aksjen er ikke omsatt ennå.Storebrand ramler 3,4 prosent til 81,60 krnoer etter å ha lagt frem tall for tredje kvartal .Synnøve Finden stiger 20,4 prosent til 24,20 kroner etter at det ble kjent at de to erfarne industrilederne Jan Bodd og Stig Sunde planlegger å fremsette et frivillig kontanttilbud på selskapet.Tomras kvartalstall blir godt mottatt. Aksjen stiger 3,7 prosent til 37,80 kroner.Oljeprisen holder seg på et høyt nivå. Brent-olje for levering i desember koster nå 83,11 dollar fatet. StatoilHydro er ned 0,3 prosent til 185 kroner.Det er omsatt verdipapirer for snaue 800 millioner kroenr.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.