Oslo Børs åpnet så vidt i pluss, men siden ble det verre. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,8 prosent til 500,31 poeng. Oslo Børs åpnet så vidt i pluss, men siden ble det verre. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,8 prosent til 500,31 poeng. Oljeprisen har falt siden børsslutt i går, da prisen for Brent desember-olje var 83,70 dollar fatet. Dagens pris er 83,11 dollar fatet. StatoilHydro ramler 1,4 prosent til 182 kroner, mens DNO faller hele 5,7 prosent til 10,46 kroner. Oljeanalytiker John A. Olaisen sier til DN i dag at DNO-verdien kan vli halvert dersom det tyrkiske militæret får grønt lys av parlamentet til å gå inn i Irak.Wega Mining meldte i dag om kjøp av canadiske Goldbelt Resources Ltd for 114 millioner dollar. Samtidig varsles det emisjon. Aksjen faller 3,4 prosent til 5,65 kroner.REC falt etter et resultatvarsel i går, men stiger 1,5 prosent til 242,50 kroner i dag. IGE stiger 4,8 prosent til 3,04 kroner etter å ha funnet en ny gull- og kobbermineralisering i Bidjovaggefältet i Norge.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 4,6 milliarder kroner.er relevante nyhetsinnslag på web-TV. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.