Oslo Børs: IGE opp, DNO ned

Oslo Børs faller bredt i dag, med DNO i spissen. IGE stiger derimot kraftig.

Oslo Børs åpnet så vidt i pluss, men siden ble det verre. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,8 prosent til 500,31 poeng. Oslo Børs åpnet så vidt i pluss, men siden ble det verre. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,8 prosent til 500,31 poeng. Oljeprisen har falt siden børsslutt i går, da prisen for Brent desember-olje var 83,70 dollar fatet. Dagens pris er 83,11 dollar fatet. StatoilHydro ramler 1,4 prosent til 182 kroner, mens DNO faller hele 5,7 prosent til 10,46 kroner. Oljeanalytiker John A. Olaisen sier til DN i dag at DNO-verdien kan vli halvert dersom det tyrkiske militæret får grønt lys av parlamentet til å gå inn i Irak.Wega Mining meldte i dag om kjøp av canadiske Goldbelt Resources Ltd for 114 millioner dollar. Samtidig varsles det emisjon. Aksjen faller 3,4 prosent til 5,65 kroner.REC falt etter et resultatvarsel i går, men stiger 1,5 prosent til 242,50 kroner i dag. IGE stiger 4,8 prosent til 3,04 kroner etter å ha funnet en ny gull- og kobbermineralisering i Bidjovaggefältet i Norge.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 4,6 milliarder kroner.er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.