I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Hovedindeksen brøt fredag marginalt ned gjennom den kortsiktige stigende trendkanalen. Et etablert brudd vil utløs et negativt signal og indikere en svakere utvikling framover. Har nylig brutt ned gjennom støtten ved ca. 498 poeng, noe som har gitt et kortsiktig salgssignal. Neste støtte finner vi nå ved ca. 485 poeng, sier analytikeren.- RSI har brutt ned gjennom bunn i en stigende trend. Dette svekker trendbildet og kan være et tidlig signal om at et brudd vil komme for aksjen selv. I det noe større bildet ser vi at indeksen kan være i etableringen av en fallende trend. Reagerer ikke indeksen snart opp og etablerer en ny topp over denne vil det signalisere at vi kan se en negativ utvikling i det mer kortsiktige kursbildet. Ligger fremdeles i kjøp fra glidende gjennomsnitt. Følges nøye, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 485,70 poeng, ned 2,24 prosent.