Oslo Børs mister høyde - her er vinnerne og taperne

Hovedindeksen på Oslo Børs er fortsatt i pluss fredag ettermiddag, men har mistet mye høyde den siste halvtimen. Her er aksjene som markerer seg - på godt og vondt.

En drøy time før ukeslutt står hovedindeksen i Oslo Børs i 499,06 poeng etter en oppgang på 0,55 prosent.Flere tungvektere markerer seg med markant oppgang. Norsk Hydro er opp 3,78 prosent, mens Yara stiger 4,82 prosent etter å ha llagt frem tall i morges.Bulkratene har steget til nye høyder, og aksjer som Golden Ocean og Jinhui legger på seg hhv. 4,93 og 4,18 prosent.Norske Skog, Frontline, PGS og Marine Harvest avanserer 1-2 prosent.Vinnerlisten toppes av London Mining, opp 8,57 prosent. Maritime Industrial Services og Questerre er opp rundt 7,6 prosent.Blant taperne kommer vi ikke utenom Ementor, som faller åtte prosent etter sine kvartalstall. Bare to aksjer faller mer. Canargo er på topp av taperlisten med et fall på 11,86 prosent etter dårlig nytt fra Georgia . Gregoire faller ti prosent.