Oslo Børs snur

Oslo Børs nuller ut det innledningsvise fallet tirsdag, og er nå tilbake ved streken. Dette er aksjene som preger handelen nå.

Publisert 9. okt. 2007 kl. 11.30
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.20
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 290 ord
Oslo Børs har hentet inn det tapte fra innledende handel når vi når lunsjtider tirsdag. Hovedindeksen står såvidt over nullstreken etter en oppgang på 0,05 prosent til 488,17 poeng. Dagsomsetningen er oppe i 4,5 milliarder.I London fortsetter oljeprisen å falle. November-leveransen av Nordsjøolje koster nå 75,96 dollar etter en nedgang på 0,6 prosent, mot rundt 77,46 dollar fatet i 16.30-tiden i går ettermiddag. Spekulasjoner om fortsatt bygging i amerikanske råoljelagre skal ifølge Bloomberg News være noe av forklaringen på prisfallet.Blant de mest omsatte selskapene ser vi et noe blandet bilde. Statoil trekker ned med 0,3 prosent, mens Hydro er opp 0,9 prosent. DnB NOR stiger 2,9 prosent, mens Golden Ocean er opp 2,6 prosent. TGS ramler 9,3 prosent, mens PGS er ned 2,7 prosent. Seadrill stiger 2,3 prosent. meldte tidligere i dag at nettoinntektene fra selskapets egne aktiviteter i tredje kvartal vil være på nivå med inntektene i tredje kvartal i fjor.Vinnerlisten toppes av Eitzen Chemical med 9,4 prosent til 23,30 kroner, mens taperne domineres av Seabird Exploration som faller 15 prosent til 22,10 kroner.StepStone skriver i en børsmelding at selskapet venter å rapportere resultater for tredje kvartal 2007 som ligger over markedsforventningene. Aksjen stiger 6,5 prosent til 24,50 kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.