Pen børsåpning i USA

Investorene på Wall Street er inspirert, og sender børsene opp i tidlig handel onsdag. Følg utviklingen her.

Det amerikanske aksjemarkedet åpner opp onsdag, etter at giganter som Intel , United Technologies og JPMorgan Chase & Co har lagt frem kvartalstall over forventning. Dette har dempet bekymringer for inntjeningsutsiktene i selskapene, melder Reuters.Nasdaq-indeksen stiger 1,34 prosent til 2.801,04, Dow Jones 0,54 prosent til 1398748, mens S&P 500 avanserer 0,73 prosent til 1.549,73 poeng.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.