Peter Warren: Dette er ikke starten på noe stygt i aksjemarkedet

- Jeg tror ikke dette er starten på noe stygt. Dette er ikke armageddon, sier Peter Warren til HegnarOnline.

Det har vært en elendig start på Oslo Børs. Hovedindeksen falt raskt 2,5 prosent men har hentet seg litt inn og står nå i 486,05 poeng, hvilket er en nedgang på 2,17 prosent fra fredagens sluttkurs.Peter Warren i WarrenWicklund sier til HegnarOnline at han ikke er bekymret. Vi står ikke foran armageddon.- Jeg tror ikke dette er starten på noe stygt. USA var preget av solide falle på fredag, samtidig som vi har sett en nedgang i oljeprisen. Da sier det seg selv at Oslo Børs reagerer negativt, sier Warren til HegnarOnline.- Vi sperrer ikke øynene opp når Oslo Børs stiger 2,2 prosent. Da er det heller ingen grunn til å gjøre det når Oslo Børs faller 2,2 prosent. Vi er inne i en oppgangsfase hvor vi vil se mer volatilitet. Dette er ikke armageddon, avslutter Warren.