Sender mørke skygger over børsene

Viktige resultat- og nøkkeltall fra USA sender mørke skygger inn over børsene. Trygve Hegnar forklarer hva som skjer.

Storbanken Merrill Lynch la frem elendige kvartalstall i dag og dagens boligtall fra USA kan sende nye mørke skygger inn over børsene i New York. Dette er en av hovedsakene våre i Økonominyhetene med Trygve Hegnar i dag.I tillegg kommenterer Hegnar som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer; Statoil, Blom og Fred.Olsen Energy. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no .Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen .