Storaksjonærer prøver å legge krangelen bak seg

Telenor-ledelsen mener det vanskelig å tolke nye utspill fra Alfa og styreformann Mikhail Fridman.

Publisert 11. okt. 2007 kl. 13.32
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord
Telenor er klar til å løse konflikten med russiske Alfa Group om eierskapet i ukrainske Kyivstar. Ifølge Reuters mener derimot ledelsen at det er vanskelig å tolke et nytt utspill fra Alfa der styreformann Mikhail Fridman spår en snarlig løsning. Telenor er klar til å løse konflikten med russiske Alfa Group om eierskapet i ukrainske Kyivstar. Ifølge Reuters mener derimot ledelsen at det er vanskelig å tolke et nytt utspill fra Alfa der styreformann Mikhail Fridman spår en snarlig løsning. - Muligheten er der hver eneste dag, det er bare for Alfa å overholde den voldgiftsdomsavsigelsen som har kommet nå og trekke de rettssakene de fortsatt har gående, som hindrer oss innsyn i Kyivstars finanser og hindrer Kyivstar å revidere regnskaper, sier talsmann Dag Melgaard i Telenor til Reuters.Fridman sier i et intervju med Reuters i Stockholm onsdag at "vi håper at vi kan finne en felles akseptabel løsninger ganske raskt.