Fallet på Oslo Børs har forsterket seg. Like før klokken 15 er hovedindeksen ned 1,8 prosent til 495,04 poeng. Nedturen startet for alvor rett etter klokken 13, da Bank of America la frem meget svake tall for tredje kvartal. Fallet på Oslo Børs har forsterket seg. Like før klokken 15 er hovedindeksen ned 1,8 prosent til 495,04 poeng. Nedturen startet for alvor rett etter klokken 13, da Bank of America la frem meget svake tall for tredje kvartal. Børsene i London, Paris og Frankfurt er ned rundt én prosent. Vår hjemlige børs får ikke hjelp av stigende oljepriser. Nå koster Brent desember-olje 83,22 dollar fatet.StatoilHydro ramler 2,6 prosent til 179,75 kroner, mens Hydro er ned 2,1 prosent til 79,30 kroner. Seadrill står i minus 3,4 prosent.GGS, Birdstep og DNO topper taperlisten med fall på over fem prosent.Norske Skog og TGS er de eneste lyspunktene på listen over de 20 mest omsatte papirene. Aksjene stiger en drøy prosent.Det er omsatt verdipapirer for bare 9,3 milliarder kroner. Statoil er eneste aksje med milliardomsetning.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.