Styggere på Oslo Børs

Oslo Børs faller nesten to prosent. Bare to av de 20 mest omsatte aksjene stiger.

Fallet på Oslo Børs har forsterket seg. Like før klokken 15 er hovedindeksen ned 1,8 prosent til 495,04 poeng. Nedturen startet for alvor rett etter klokken 13, da Bank of America la frem meget svake tall for tredje kvartal. Fallet på Oslo Børs har forsterket seg. Like før klokken 15 er hovedindeksen ned 1,8 prosent til 495,04 poeng. Nedturen startet for alvor rett etter klokken 13, da Bank of America la frem meget svake tall for tredje kvartal. Børsene i London, Paris og Frankfurt er ned rundt én prosent. Vår hjemlige børs får ikke hjelp av stigende oljepriser. Nå koster Brent desember-olje 83,22 dollar fatet.StatoilHydro ramler 2,6 prosent til 179,75 kroner, mens Hydro er ned 2,1 prosent til 79,30 kroner. Seadrill står i minus 3,4 prosent.GGS, Birdstep og DNO topper taperlisten med fall på over fem prosent.Norske Skog og TGS er de eneste lyspunktene på listen over de 20 mest omsatte papirene. Aksjene stiger en drøy prosent.Det er omsatt verdipapirer for bare 9,3 milliarder kroner. Statoil er eneste aksje med milliardomsetning.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.