Erlend Lødemel i DnB NOR Markets er spent på valutasituasjonens utslag på markedet i tredje kvartal.- Dette blir et spennende kvartal med tanke på hvordan dollarutviklingen vil slå ut. Dollaren er kraftig svekket mot kronen, og dette vil slå negativt ut for en del selskaper, men kanskje ikke allerede i tredje kvartal, sier Lødemel til NA24.no.Men en svak dollar kan også være positivt.- I USA er forventningene banket ganske godt ned, blant annet som følge av tapene i banksektoren. Men at resultatene ventes å bli lavere enn i fjorårets tredje kvartal, kan synes vel pessimistisk. Blant annet fordi dollarsvekkelsen slår positivt ut forde store amerikanske selskapene som har en vesentlig andel av sin inntjening i utlandet, sier Lødemel til nettavisen.Siden tirsdag ettermiddag har kronen svekket seg ett øre mot euro, men den har styrket seg ytterligere ett øre mot dollar. Mot pundet har kronen fordholdt seg omtrent uforandret i styrke.Styrkeforholdet mellom euro og dollar er i perioden uforandret.De siste valutakrysningene ser slik ut: