Tre toppvalg fra DnB NOR Markets

DnB NOR Markets trekker frem tre toppvalg innen LPG-sektoren på Oslo Børs.

Publisert 12. okt. 2007 kl. 15.14
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
DnB NOR Markets opererer med en hold-anbefaling på LPG-sektoren, melder TDN Finans. Prisingen er fortsatt ikke attraktiv nok til at man går bort fra det negative sektorsynet, til tross for at aksjene har vært under press. DnB NOR Markets opererer med en hold-anbefaling på LPG-sektoren, melder TDN Finans. Prisingen er fortsatt ikke attraktiv nok til at man går bort fra det negative sektorsynet, til tross for at aksjene har vært under press. "Vi tror den kombinerte innvirkningen av betydelige nye skipsleveranser og usikker vekst i produkttilbudet vil legge et lokk på rateutviklingen i perioden 2007-2009", heter det i en oppdatering.Camillo Eitzen, Golar LNG og I.M. Skaugen blir trukket frem som toppvalg i sektoren.