Ukens 16 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB Nor Markets, Terra Securities og First Securities satser denne uken på 16 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 16 aksjer.Nyborg er enig med Hermanrud om Awilco Offshore og Yara og med Karstensen om StatoilHydro. Hermanrud og Karstensen er ikke enige om noe.Dette er de 16 aksjene de tre satser på denne uken:

    Awilco OffshoreAwilco OffshoreTelenorTelenorArtumas GroupArtumas GroupNorwegian PropertyNorwegian PropertyYaraYaraFarstad ShippingFarstad ShippingScorpion OffshoreScorpion OffshoreMarine HarvestMarine HarvestStatoilHydroStatoilHydroPronova BiopharmaPronova BiopharmaGolden OceanGolden OceanJinhuiJinhuiSevan MarineSevan MarineTandbergTandbergPGSPGSEDBEDB
Karstensen/DnB Nor er suverent i tet, med en avkastning på 31,2 prosent så langt i år. Hermanrud/First følger nærmest med 13,4 prosent, mens Terra/Nyborg er nede i pluss 9,5 prosent.Innsideporteføljen finner du her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.