Utfordrer Oslo Børs og Hugin

Oslo Børs sitt monopol på spredning av kurspåvirkende nyheter for noterte selskaper avvikles. Her er en av de nye konkurrentene.

Fra 1. januar 2008 trår den nye loven om verdipapirhandel i kraft. Den avskaffer Oslo Børs sitt monopol på spredning av kurspåvirkende nyheter for noterte selskaper. Cision lanserer nå en ny tjeneste på det norske markedet for selskap som jobber med IR. I Cisions integrerte webgrensesnitt CisionPoint, kan selskapene selv styre informasjon til børsen, investorer, kunder og media.- Cision har lang erfaring med disse tjenestene i Sverige, opprinnelig via Waymaker som nå er en del av Cision. En klar majoritet av de svenske børsselskapene har valgt å benytte CisionPoint for spredning av kurspåvirkende nyheter, sier Yann Blandy, Regional Director Cision Northern Europe.Gjennom å benytte CisionPoint kan selskapene sikre at de oppfyller åpenhetskravene i den nye loven om verdipapirhandel samtidig som man maksimerer sin spredning til relevante målgrupper og øker effektiviteten i IR-arbeidet.