VMetro melder om et resultat før skatt på 2,7 millioner kroner i tredje kvartal i år, mot 0,7 million kroner i samme periode i fjor. Omsetningen i tredje kvartal 2007 endte på 84,5 millioner kroner, opp 19 prosent fra 70,8 millioner kroner i tredje kvartal 2006. VMetro melder om et resultat før skatt på 2,7 millioner kroner i tredje kvartal i år, mot 0,7 million kroner i samme periode i fjor. Omsetningen i tredje kvartal 2007 endte på 84,5 millioner kroner, opp 19 prosent fra 70,8 millioner kroner i tredje kvartal 2006. EBITDA ble 9,3 millioner kroner i kvartalet, mot 6,8 millioner kroner i samme periode i fjor.- Tredje kvartal viser forbedringer. Det er betryggende å konstatere at VMetros investeringer i egne produkter skaper resultater, både ordreinngangen og ordrereserven er den høyeste noen sinne. Vi har en solid produktportefølje og forventer vekst i salget av egne produkter, sier VMetro-sjef Christian Jebsen.Ifølge kvartalsrapporten er det en risiko for at noen leveranser planlagt i 2007 først vil skje i 2008. Dessuten vil utviklingen i forholdet mellom amerikanske dollar og norske kroner påvirke negativt. Selv om det forventes et positivt driftsresultat i fjerde kvartal, vil driftsresultatet for hele 2007 bli negativt.Her er og