114 mill. i gevinst etter salg av Tusenfryd-aksjer

Bonheur og Ganger Rolf sitter igjen med 114 millioner kroner i gevinst etter å ha inngått avtale om salg av sine aksjer i fornøyelsesparken Tusenfryd.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Bonheur ASA og Ganger Rolf ASA har i dag inngått avtale med et heleiet datterselskap av det spanske selskapet Parques Reuindos, S.A. om salg av samtlige av sine respektive 25% av aksjene i fornøyelsesparken TusenFryd AS, ifølge en børsmelding. Salget er betinget av godkjennelse av norske konkurransemyndigheter.Prisen pr aksje er kr. 29,00 som gir en samlet salgssum for Bonheur ASA og Ganger Rolf ASA på kr.191,7 millioner. Salget vil gi en samlet gevinst på ca. kr. 114 millioner i forhold til kostpris for aksjene.I tillegg til ovennevnte kommer ekstraordinært utbytte i TusenFryd AS på kr. 0,85 pr. aksje som tilsvarer ca kr. 5,6 millioner samlet for Bonheur ASA og Ganger Rolf ASA.

Nyheter
Næringsliv