Arne Fredly etterforskes for ulovlig innsidehandel

Svensk politi ser nærmere på handler foretatt av den norske investoren Arne Fredly.

Scanpix / Scanpix
Børs

Ekobrottsmyndigheten i Sverige har startet etterforskning av den norske investoren Arne Fredly (43). Ifølge DN går politiet gjennom en rekke handler der nordmannen mistenkes for ulovlig innsidehandel.På lørdag skrev DN at Fredly satset over en halv milliard kroner på kursfall i Ericsson. I løpet av få dager tjente han om lag 130 millioner kroner.- Jeg har ikke hørt noe fra svenske myndigheter. Dersom det kommer en forespørsel, vil jeg selvfølgelig samarbeide og svare på alle spørsmål for å tilbakevise DNs tendensiøse fremstilling av handlene mine. Jeg har gode begrunnelser for alle transaksjoner som omtales i DNs artikkel, og synes det vil være uproblematisk å orientere svenske myndigheter om disse, skriver Arne Fredly i en e-post til DN.

Nyheter
Børs