Ekstrasending om Terra-skandalen

Terra Securities har begjært oppbud i dag. Hva betyr det for kommunene og de involverte? Se Økonominyhetene kl. 12:15 med Trygve Hegnar her.

Børs

Terra Securities begjærte oppbud onsdag formiddag , etter at Kredittilsynet ga et varsel om at konsesjonen ville bli inndratt. Hva betyr dette for kommunene og de involverte? Det får du mer om i ekstrasendingen på HegnarOnlineTV her kl. 12:15 Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.

Nyheter
Næringsliv