Hegnar: Nye boliger blir ikke billige

- Det vil bli veldig mye dyrere å bygge nye boliger, skriver Finansavisens ansvarlige redaktør Trygve Hegnar.

Børs

Tall fra SSB viste i går at ordrereserven av nye boligprosjekter faller kraftig hos entreprenørene.- Utbyggere og spekulanter har imponerende raskt tatt inn over seg slakken i boligmarkedet, skriver ansvarlig redaktør Trygve Hegnar på lederplass i Finansavisen i dag.Men samtidig er ordremassen for nye næringsbygg langt kraftigere opp.- Vi kan derfor se bort fra at entreprenørene setter i gang boligprosjekter i egen regi for for å holde hjulene og de ansatte i gang, slik vi har sett tidligere, og siden det er så stor konkurranse om entreprenørene, vil det bli veldig mye dyrere å bygge nye boliger, fortsetter Hegnar.Les hele lederen i dagens avis.

Nyheter
Næringsliv