Hvor går Oslo Børs de neste dagene?

Handelspartner Securities har laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. Her er dommen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities har analytikerne laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs- Den fallende trenden på OSEBX er definitivt brutt, og vi velger å se nærmere på støtte- og motstandsnivåer. Forut for den voldsomme oppgangen i går, fikk vi dagen før et falskt brudd på støtten på 475-nivået. Oppover ser vi nå motstand på gamle støtter, dvs. 485 og rundt 500. Dersom det etableres en stigende trend, anbefaler vi å bruke støttenivåene til å akkumulere aksjer. Momentet på børsen er positivt, men vi går definitivt volatile dager i møte, sier analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 487,92 poeng, opp 0,40 prosent.

Nyheter
Børs