Mange eksempler på at toppen er nådd på børsene

Det finnes mange eksempler på at toppen kan være i ferd med å bli satt på verdens børser. Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar her.

Børs

I tillegg kommenterer Hegnar som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Odim og Sevan Marine. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.

Nyheter
Børs