Megler: Det kan være flere negative nyheter i vente

- Jeg synes deler av kapitalmarkedet nå begynner å bli vel sikre på at en resesjon er uunngåelig, sier aksjemegler Trym Riksen til HegnarOnline.

Børs

I dag er det ikke mye optimisme å spore på Oslo Børs. Hovedindeksen står nå i 472,89 poeng etter å ha falt 2,07 prosent.- S&P 500 er ned over 10 prosent for første gang siden 11. mars 2003. Dermed er historiens nest lengste oppgang uten en 10 prosents korreksjon i S&P 500 over. Nettopp fordi det amerikanske markedet rammes hardere denne gangen enn på over fire år, er det mange som trekker slutningen at aksjemarkedet i sin visdom forteller oss at det er flere negative nyheter i vente, sier Trym Riksen, aksjemegler i DnB NOR Markets, til HegnarOnline.- Rentemarkedet spår nå resesjon eller noe som kommer nært opptil en slik oppbremsing i amerikansk økonomi. Jeg synes deler av kapitalmarkedet nå begynner å bli vel sikre på at en resesjon er uunngåelig. Det er fortsatt mulig at amerikansk økonomi kommer seg ut av denne kneika uten at man kan kalle det en klassisk resesjon i ettertid, sier Riksen.- Alt fokuset på resesjon i USA er faktisk med på å skape et større positivt kurspotensial hvis det skulle komme hyggelige nyheter fremover, avslutter Riksen.

Nyheter
Børs