Norske Skog til værs på børsen

Norske Skog-aksjen stiger kraftig på Oslo Børs i formiddag.

Børs

Ledelsen i Norske Skog mener BI-forsker Erlend Kvaal tar feil når det gjelder behov for nedskrivninger. Kvaal uttalte til DN lørdag at selskapet kan få problemer med lånevilkårene fordi det kommer til å møtte skrive ned milliardverdier.- Vi er kommet langt nok til å kunne forsikre om at eventuelle nedskrivninger ikke vil få konsekvenser for vår evne til å overholde lånevilkårene. Men vi er nødt til å fullføre hele arbeidet og virkemiddelpakken før dette er så konkret at vi kan annonsere det til markedet, sier finansdirektør Andreas Enger i Norske Skog til DN i dag.Norske Skog-aksjen stiger 7,5 prosent til 36,75 kroner på Oslo Børs. Omsetningen er på 84 millioner kroner. ABG Sundal Collier er største nettokjøper med en andel på 44 prosent.

Nyheter
Børs