Råtassen Stig Myrseth anbefaler fire aksjer

Med 90 prosent avkastning har Orions analysesjef Stig Myrseth grisebanket både Oslo Børs og sine konkurrenter det siste året. Her er hans seneste aksjetips.

Børs

Analysesjef i Orion Securities, Stig Myrseth, har nettopp vunnet Økonomisk Rapports Børsspeil for femte år på rad. 88 prosent avkastning på de siste 12 månedene er intet mindre enn fantastisk. Nærmeste konkurrent var Delphis Stig Tønder, som klarte drøyt 50 prosent.Til sammenligning har hovedindeksen på Oslo Børs steget 16 prosent i samme periode.Myrseth sikter seg nå inn mot den sjette strake seieren, og innleder med følgende portefølje:ExenseKitronStatoilHydroSynnøve FindenExense er vektet 40 prosent, de øvrige med 20 prosent hver. Anbefalingene er gitt med utgangspunkt i dagens kurser.

Nyheter
Børs