Rasende investor mener han ble oversett i budrunden

- Mens jeg forberedte et nytt bud, fikk jeg plutselig vite at eiendommen var solgt, sier rasende eiendomsinvestor etter at Atle Brynestad kjøpte Eggemoen militærleir for 25 millioner.

Børs

Finansavisen skrev fredag at Atle Brynestad fikk tilslaget på Eggemoen militærleir ved Hønefoss for 25 millioner kroner, ti millioner under prisanslaget. Nå raser investoren og Hønefoss-mannen Oddvar Røysi. Han føler seg forbigått i budrunden.- Jeg la inn bud, og Brynestad bød over meg. Mens jeg forberedte et nytt bud, fikk jeg plutselig vite at eiendommen var solgt til Brynestad. Budprotokollen viser at det ble inngått eksklusive forhandlinger med Brynestad før budfristen var omme og uten mitt vitende, sier Røysi til avisen i dag.Investoren har hyret inn advokatfirmaet Thommessen for å få kjent salget ugyldig og vil ha en ny salgsrunde.Prosjektleder i Skifte Eiendom, Svein G. Gjeruldsen, hevder overfor Finansavisen det er faktafeil i klagers tidsrekke, men vil ikke kommentere ytterligere. Det vil heller ikke meglerhuset Colliers, som viser til at saken er et anliggende mellom Forsvarsdepartementet og klager.

Nyheter
Næringsliv