Trygve Hegnar om sløve toppledere, skattesnusk og skjult etterlønn

- Det som er avslørt, er en sløv toppleder, en sløv styreleder og en sløv økonomiavdeling i Norsk Tipping. Her burde noen straffes, sier Trygve Hegnar.

Scanpix / Scanpix
Børs

Toppsjefen i Norsk Tipping, Reidar Nordby (59) har trukket seg fra sin stilling på grunn av skattesnyteri. Likevel får han fortsette som såkalt spesialrådgiver, med full lønn på 1,7 millioner pluss diverse frynsegoder.- Reidar Nordbys skattesnusk er hårreisende tåpelig. Fordi Norsk Tippings toppsjef ble valgt til leder i World Lottery Association i 2000, skulle Norsk Tipping påta seg å klippe plenen og rake løvet rundt hans hus i Hamar, skriver ansvarlig redaktør Trygve Hegnar i dagens utgave av Finansavisen.- En årslønn til den tidligere toppsjefen på 1,7 millioner kroner for å pleie internasjonale kontakter er, i realiteten, en skjult etterlønn. Det som er avslørt, er en sløv toppleder, en sløv styreleder og en sløv økonomiavdeling i Norsk Tipping. Her burde noen straffes. I stedet gir styret en årlig Lotto-premie til juksemakeren, skriver Hegnar.Les hele lederen i dagens utgave av Finansavisen.Foto: Scanpix.

Nyheter
Næringsliv