Vollvik og Voldberg blant Norske Skog-spekulanter

Flere finansielle investorer har den siste tiden kjøpt seg opp i Norske Skog-aksjer. - Selv om vi tradisjonelt har hatt en bred miks av aksjonærer, så har vi den siste tiden hatt mer av den typen rene finansielle investorer som du nevner her.

Børs

Det sier Jarle Langfjæran, ansvarlig for investorkommunikasjon i Norske Skog, på spørsmål fra Dagens Næringsliv (DN) om hvilke spekulanter som har brukt den siste tiden til å kjøpe seg opp i det skadeskutte selskapet. Avisen viser blant annet til at investorer som Tore Aksel Voldberg, Idar Vollvik, Per Mathias Aarskog, Kenneth Sandvold og Haakon Sæter har gått inn og ut av Norske Skog-aksjer den siste tiden.- Det har vært en betydelig økning i aksjeomsetningen de siste par månedene. Det kobler jeg direkte opp mot de spekulasjonene som har vært rundt selskapet og som gjør at masse folk er interessert i å ta poisjoner, sier Langfjæran til DN:

Nyheter
Børs