Alle tipsene for 2008

Hvilke aksjer bør man satse på i 2008? Hvordan går boligprisene? Her er alle analysene, rådene og tipsene for 2008.

Børs

- Vi er forsiktige, mer forsiktige enn vanlig Peter Hermanrud tror 2008 blir et tøffere år i aksjemarkedet enn 2007.Sissener spår børsen opp 10 prosent i 2008 Kaupthing-sjef Jan Petter Sissener spår kraftig børsoppgang i 2008, men første halvår kan bli ruglete.Peter C. Warren om 2008 - Etter fem år med fantastisk aksjemarked, er det ikke forbausende om det går ned i 2008, sier forvalter Peter C. Warren.Venter sterkere børsoppgang enn normalt i januar Januareffekten er den eneste statistiske sannheten på Oslo Børs, mener Glitnir-analytiker Bengt Jonassen. Han argumenterer for at børsoppgangen i januar vil bli sterkere enn normalt.Lyset i tunnelen er et tog Hvis noen forteller deg at det er lys i tunnelen så kom deg unna. Det er et tog som kommer mener Dr. Irwine Kellner, kommentator på CBS Marketwatch. Han sier at alle må være forberedt på et tøft 2008.Ulltveit-Moe spår nærmest krakk Jens Ulltveit-Moe spår kraftig fall i bolig- og hytteprisene, næringseiendom og i oljeprisen i 2008. Men han tror ikke Oslo Børs vil falle så mye. Et eiendomsselskap er investorens sterkeste salgskandidat.Skagens aksjetips for 2008 Skagen-foralter Kristian Falnes er ute med sine favorittaksjer i 2008.- Kjøp, kjøp, kjøp og kjøp Fire aksjer Kristian Tunaal i DnB NOR Markets har tro på fremover. Under aksjonærforeningens StorAksjekveld på SAS Radisson i Oslo mandag presenterte DnB NORs Kristian Tunaal sine kjøpsanbefalinger.Anbefaler fire aksjer og advarer mot to børstapere Analysesjef snakker om doblingskandidat, underpriset vekstmaskin, oppkjøpskandidat og en rekke kurstriggere. Videre advares det mot to aksjer.Anbefaler kjøp av tre aksjer og salg av to Morten E. Astrup i Storm Capital Management går ut med tre kjøpsanbefalinger for 2008. To aksjer bør man derimot selge.Meglergigantens aksjetips for 2008 Meglergigant tror europeiske børser skal opp 13 prosent i 2008.Ekspertene om 2008 Lurer du på hva du kan vente deg i 2008? Blir det et nytt godt år? Her får du svaret.Dette kan du bekymre deg over i 2008 - Vi skal være forberedt på at ting kan sjokkere oss, sier finansanalytiker Gunnar Torgersen i Holbergfondene.Sjeføkonom Dørum: Da er toppen nådd Hvordan blir norsk økonomi i 2008? Er toppen nådd? Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB Nor Markets gir HegnarOnlines lesere svaret.Kapitals boligtips Boligprisene har falt i fire måneder på rad, og gjør det trolig i desember også. Redd for at dette vil fortsette inn i 2008? Det tror ikke Kapital noe på.Fem eksperter om boligprisene i 2008 Tre eksperter spår boligprisene opp, mens to spår nedgang. Peter Batta er fortsatt den desidert største pessimisten.Kapitals hyttetips Kan den fantastiske veksten fortsette for hytteprisene, eller er det duket for korreksjon?- Boligmarkedet i 2008 blir det dårligste på 15 år - Jeg tror vi kan få flere år fremover med ingen eller svært lav prisvekst, mens lønningene og andre varer øker, sier sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i First Securities.Slik blir norsk økonomi neste årHvordan blir norsk økonomi i 2008? Blir det et nytt godt år? - Veksten ser ut til å bli noe dempet i 2008, sier sjeføkonom Tor Steig i NH0 til HegnarOnline.Se også gjennomgangen av 2008 på HegnarOnlineTV Julerally på Oslo Børs Derfor blir oljeservice knallsterkt i 2008 Alt om utsiktene for olje- og energisektoren i 2008 Pareto-analytiker anbefaler Veidekke Analytikerens førstevalg i IT Slik går boligmarkedet i 2008 Sparing og investering i Acta Økonomiske utsikter for 2008

Nyheter
Børs