Analytiker: Nå må du følge nøye med på hva som skjer på Oslo Børs

Corporate Advice and Research forteller investorer at Oslo Børs nå kjemper med å passere et teknisk motstandsnivå. Et brudd vil utløse et positivt signal.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Forrige uke bød på nye reaksjoner ned for hovedindeksen før fredagen ga oss en kraftig reaksjon opp. Dette gjorde at indeksen lå under den stigende trenden, men stengte uken innenfor etter løftet fredag. Den stigende trenden er dermed inntakt. Som vi har skrevet tidligere har indeksen dog etablert en noe mer kortsiktig fallende trend. Indeksen nærmer seg nå taket av denne igjen nå, sier analytikeren.- På ca. samme nivåer finner vi den tidligere motstanden ved ca. 485 poeng. Dette gir da betydelig motstand å bryte igjennom. Svaret vil vi trolig få i uken som kommer. Få vi et brudd opp vil det utløse et positivt signal og videre utvikling innenfor den stigende trendkanalen kan ventes, sier analytikeren.- Blir motstanden for sterk og vi ser nye reaksjoner ned, må vi se etter videre utvikling innenfor den fallende trenden. Da står vi og i fare for at vi vil få et etablert brudd ned av den stigende trenden. Momentet i indeksen er fremdeles svakt og vi ligger i salg fra glidende snitt. Følges nøye, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 486,21 poeng, opp 1,13 prosent.

Nyheter
Børs