Analytiker: Selg og selg

Analytikerne i Investtech forteller investorer om to aksjer som kan falle i verdi.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Norske Skog og PhotoCure som salgskandidater.- Norske Skog har vist en meget svak utvikling med en stadig sterkere falltakt helt siden i vår. Volumet har økt betraktelig og det er tydelig at det er mye korte penger inne i aksjen. Teknisk ligger aksjen i en fallende trendkanal på kort til mellomlang sikt og videre nedgang innenfor denne indikeres. Det er støtte ved 31 kroner og motstand ved 40 kroner, sier analytikeren.- Volumutviklingen er positiv, noe som er et tidlig signal om en mulig trendvending, men risikoen er høy. Aksjen egner seg nok foreløpig best for daytrading, da det kreves et brudd på et av de nevnte nivåene før det gis noen gode signaler på litt lengre sikt. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier analytikeren.- PhotoCure har de siste par ukene steget opp mot taket i den fallende trendkanalen som aksjen har ligget i siden i sommer. En videre nedgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, sier analytikeren.

Nyheter
Børs