Hvor går Oslo Børs i starten av 2008?

Analytiker snakker om kjøpssignaler og nivåer som kan utløse et kraftig, langsiktig salgssignal på Oslo Børs.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.- Hovedindeksen på Oslo Børs har reagert kraftig opp de siste dagene og viser nå en sidelengs utvikling mellom støtte ved 466-470 poeng og motstand ved 495 poeng. På lengre sikt er trenden stigende, men en stor hode-og-skuldre-formasjon er under utvikling, sier analytikeren.- Brudd under halslinjen på denne, ved ca 447 poeng, og helst også støtten ved ca 440 poeng, vil utløse et kraftig, langsiktig salgssignal. På motsatt side er det motstand ved 515-524 poeng, og brudd over disse nivåene vil være kjøpssignaler, sier analytikeren.- Sesongmessig er januar og månedene helt fram til mai statistisk positive måneder på Oslo Børs, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 488,80 poeng, opp 0,14 prosent.

Nyheter
Børs