Terra-jyplinger krever millioner for å signere

Terra-meglerne har ikke brukt mye tid på å deppe etter at meglerhuset deres gikk konkurs. De yngste krever millioner bare for å skrive under på ny kontrakt.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

- Jeg har hatt flere 20 åringer her med noen måneders fartstid. De åpner med at de regner med å få 1 million kroner for å signere kontrakt med et nytt meglerhus. Det har vært litt festlig, sier rekrutteringssjef i Kelly Financial Resources, Monica Dypeng til e24.no.Dypeng bistår gjennom rekrutteringsfirmaet med å få Terra-ansatte i jobb igjen. Men noen forventer nok litt høyere markedspris enn hva som er reelt.- Noen av disse Terra-guttene sitter på Beer Palace, og mister bakkekontakt fordi mange vil snakke med dem. Så går de kjempehardt ut. De ser de for seg den bilen og den kåken - det er mange som har hatt et par gode dager med livlige fantasier i hodet, sier Dypeng til nettavisen.Men de kommer nok alle i jobb i løpet av meget kort tid, mener hun.

Nyheter
Næringsliv